K. J. SOMAIYA ENGLISH MEDIUM SCHOOL SAMEERWADI
  • 18 Sep, 2019
    /kjsems/connects/events/914/teachers_day__engineers_day_celebration_2019 Teachers day & Engineers day celebration 2019
  • 19 Sep, 2019
    /kjsems/connects/events/916/fitness_fever__aerobics__zumba_session FITNESS FEVER : Aerobics / Zumba session
  • 29 Nov, 2019
    /kjsems/connects/events/812/national_conference_on_recent_advances_in_analytical_characterization_techniques_(raact) National Conference on Recent Advances in Analytic.....
EVENTS
(click to view all)

School Timings

  • PG to UKG:  Monday to Friday 9.15am to 1.10 pm. (Reporting 9.05am)
     
  • I to X: Monday to Friday 9.20am to 4.00 pm. (Reporting 9.10am)
     
  • Saturday - 09.00 am to 01.00 pm (Reporting 8.50am)

 

Timings

 

Nursery to UKG

Time

 

 

From

To

Period

Duration

09.20am

09.35am

Assembly    

15min

09.40am

10.20am

1st Period       

40 min

10.20am

11.00am

2nd Period      

40 min

11.00am

11.50am

   Break

50 min

11.50am

12.30pm

3rd Period

40 min

12.30pm

1.10pm

4th period

40 min

             

STD I to X

Time

 

 

From

To

Period

Duration

09.20am

09.35am

Assembly

15 min

09.40am

10.20am

1st Period

40 min

10.20am

11.00am

2nd Period

40 min

11.00am

11.10am

    Break

10 min

11.10am

11.50am

3rd Period

40 min

11.50am

12.30pm

4th Period

40 min

12.30pm

1.10pm

5th Period

40 min

01.10 pm

01.55 pm

Lunch Break

45 min

01.55pm

02.35pm

6th Period

40 min

02.35pm

03.15pm

7th Period

40 min

03.15pm

03.20pm

Break

05 min

03.20pm

04.00pm

8th Period

40 min

 

 

STD  I to X (Saturday)

From

To

Period

Duration

09.00 am

09.15 am

Assembly

15 min

09.15 am

09.55 am

1st Period

40 min

09.55 am

10.35 am

2nd Period

40 min

10.35 am

11.00 am

        Break

25 min

11.00 am

11.40 am

3rd Period

40 min

11.40 am

12.20 pm

4th Period

40 min

12.20 pm

01.00 pm

5th Period

40 min

 
Page published successfully
There was an error processing your request.